"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Kultuuripealinnad Tallinn ja Turu sõlmivad koostöömemorandumi (0)
11. oktoober 2006

Linnavalitsus kiitis heaks Tallinna ja Turu vahel sõlmitava koostöömemorandumi projekti ning volitas linnapea Jüri Ratase memorandumile alla kirjutama.

Koostöömemorandumiga sätestatakse kahe linna koostöö üldpõhimõtted, mille alusel kavandavad Tallinn ja Turu oma tegevuse Euroopa kultuuripealinnadena 2011. aastal.
«Oleme kavandanud, et Tallinn ja Turu teevad tihedat koostööd kultuuri- ja kunstivallas ning planeerivad ühisprojekte, mis aitavad kaasa linnade rahvusvahelisele tuntusele ning tutvustavad meie hõimurahvaste kultuuri eripära,» ütles abilinnapea Kaia Jäppinen.

«Eesmärgiks on kujundada 2011. aastast mitmekülgne kultuuriaasta kogu regioonis.»
Koostöömemorandum allkirjastati Turus 10. oktoobril. Pooled leppisid kokku, et edendavad ja arendavad koostööd kultuuri, hariduse ja spordi valdkonnas, algatavad kultuurivahetust ja ühistegevust üksikisikute, institutsioonide, organisatsioonide ja mittetulundusühingute vahel. Plaanitakse ühistel huvidel rajanevaid koostööprojekte, milleks kavatsetakse taotleda raha ELi programmidest.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.