"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Pärnamäel valmis (0)
11. oktoober 2006

Pärnamäe teel valmis 3,85 km pikkune ja 3,5 m laiune jalgrattatee Vana-Narva maantee ja Randvere tee vahel.

Tööde käigus rajati tänavavalgustus, märgistati ja valgustati ülekäigurajad, korrastati jalgrattateega külgnev haljastus, rajati truubid kraavidele ja paigaldati liikluskorraldusvahendid. Koos jalgrattateega korrastati bussipeatused.

Kokku 13,6 miljonit krooni maksma läinud ehituse teostas Tallinna Teed AS.
Abilinnapea Olga Sõtniku sõnul polnud Pärnamäe tee ääres ei kõnniteed ega jalgrattateed, mis oli piirkonna eripära arvestades hädavajalik. «Selle tee rajamisega ühendati eelmisel aastal rajatud Narva mnt jalgrattatee piki Pärnamäe teed Kloostrimetsa tee äärse jalgrattateega,» ütles Sõtnik.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.