"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
TTTK aktsiakapital suureneb (0)
11. oktoober 2006

Seoses Tartu maantee remondi käigus rajatud trammi rööbasteede ja kontaktliiniga otsustas linnavalitsuse suurendada Tallinna Trammi- ja Trollibussikoondise ASi (TTTK) aktsiakapitali 33,5 miljoni krooni võrra, 115 117 000 kroonilt 148 617 000 kroonile.

Tallinna linna tehtavat 33,5 miljoni krooni suurust sissemakset kasutab TTTK Tartu maantee trammi rööbasteede ja infrastruktuuri rekonstrueerimistööde eest tasumiseks.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.