"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Tallinn osales Euroopa linnade nädalal (0)
19. oktoober 2006

Brüsselis toimus 9.-12. oktoobrini neljandat korda Euroopa regioonide ja linnade nädal Open Days, kus osales ka Tallinna linna 16-liikmeline ametnike ja ettevõtjate delegatsioon.

Lisaks avatud päevade raames toimunud üritustele kohtus Tallinna delegatsioon Euroopa Komisjoni ekspertidega, tutvus Euroopa Parlamendi tööga, külastas Brüsseli raekoda ning osales käigusolevate ning planeeritavate koostööprojektide läbirääkimistel.

Delegatsioon kohtus Euroopa Komisjoni asepresidendi Siim Kallasega, Euroopa Parlamendi saadikute Siiri Oviiri ja Tunne Kelamiga ning Eesti suursaadiku Tiit Naberiga.
Sel aastal keskendus nädal teemale «Investeerimine Euroopa regioonides ja linnades: avaliku ja erasektori partnerlus arenguks ja töökohtade loomiseks». Päevade kestel toimusid Brüsselis seminarid, töögrupid ja istungid, lisaks korraldati kohalikke üritusi üle Euroopa.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.