"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Koristamata sügislehed on ohtlikud (0)
01. november 2006

Munitsipaalpolitsei soovitab kinnistute omanikel ja haldajatel sügislehed enne külmade tulekut ära koristada, sest need muudavad teed ohtlikult libedaks.

Munitsipaalpolitsei direktori Tiit Kivikase sõnul peavad tänavad hommikul kella seitsmeks koristatud olema. «Tuletame meelde, et ka sügiseste lehtede koristus kõnniteedelt on majaomanike igapäevane kohustus,» ütles Kivikas. «Koristamata lehed moodustavad sõidu- ja kõnniteedele libeduse, mis on ohtlik nii jalakäijatele kui ka sõidukitele.»

Langenud sügislehed tuleb õigel ajal kokku pühkida ja hoolitseda, et tuul neid uuesti laiali ei kannaks. Aia- ja pargijäätmeid võetakse vastu Mustamäe Haljastuse ASi kompostimisväljakul aadressil Rahumäe tee 5a. Kompostimisväljakule võib vedada aia- ja pargijäätmeid kõikidelt Tallinna linna haljasaladelt ja kalmistutelt, sh ka eraomanduses olevatelt kinnistutelt. Aia- ja pargijäätmeid võetakse nii era- kui ka juriidilistelt isikutelt vastu hinnaga 250 kr/t, millele lisandub käibemaks. Vastuvõetava oksarisu maksimaalne läbimõõt on 6 cm. Vastuvõetavates jäätmetes ei tohi muud kui aia- ja pargijäätmed sisalduda rohkem kui 10%. Kui visuaalsel hinnangul on muid jäätmeid sellest enam, on operaatoril õigus kõrgemat hinda küsida.

Jäätmete vastuvõtt toimub tööpäeviti kella 8–18, kevadel (aprill, mai) ja sügisel (september, oktoober, november) ka laupäeviti.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.