"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Pikakari ranna merevesi on puhas (0)
01. november 2006

Pikakari ranna vesi vastab kehtestatud kvaliteedinõuetele, kinnitasid 15. maist kuni 15. septembrini võetud 11 veeproovi.

«Kuna veepuhtuse seire andis positiivse tulemuse, avame Pikakari ranna järgmisel kevadel Tallinna viienda ametliku supelrannana,» ütles abilinnapea Olga Sõtnik. «Tervisekaitsetalituse luba supelranna avamiseks on meie kõigi ühine töövõit. Tänan kõiki linlasi, asutusi, ettevõtteid ja kodanikeühendusi, kes Paljassaare poolsaare ja Pikakari ranna koristustöödel kaasa aitasid.»

Kommunaalamet korrastas Pikakari randa viiva tee, rajas ligi 100-kohalise sõidukite parkimisplatsi ja valgustuse. Põhja-Tallinna valitsus tagas ranna korrashoiu, paigaldas riietuskabiinid, pingid, prügikastid ja kuivkäimlad ning suunaviidad. Avati võrkpalliplats ja paigaldati väikelastele kiiged. Puhkealal patrullisid pargivahid ja töötas rannavalve.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.