Tasub vaadata, et valitsus liiga ulatuslike riiklike kulutustega hinnatõusule lisahoogu ei anna. Kehtestades seeläbi justkui kogemata täiendavat “inflatsioonimaksu."

Madis Müller, Eesti Panga president
Avati Hiiu staadionihoone (0)
15. november 2006

Laupäeval, 11. novembril avati Hiiu staadionihoone, kus staadioni kunstmurukatte paigaldamine lõppes juba juuli lõpus. Tänu kunstmurule ja staadioni valgustatusele saab staadionil nüüd treenida sõltumata ilmast ja pimedusest hiliste õhtutundideni. Valminud staadionihoones on mängijatele nüüdisaegsed riietus- ja duširuumid, kolm kontorit ja staadioni abiruumid. Pealtvaatajate tarbeks valmis ka 300-kohaline tribüün. Tööd läksid maksma 6,5 miljonit krooni.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.