"Kriisiolukordades on igasugused naljamehed väga nõutud, sest nad aitavad ventiili lahedamaks keerata. Võim, iseäranis autoritaarne, kardab saada välja naerdud."

Hardi Volmer, muusik ja filmimees
Koos erafirmadega koolid korda (0)
15. november 2006

Linnavalitsus teeb koos erafirmadega korda kümme pealinna kooli.
Pelgulinna gümnaasiumi, 32. keskkooli, Kristiine gümnaasiumi, Laagna gümnaasiumi ja Kalamaja põhikooli hakkab remontima, haldama ja hooldama Vivatex Holding OÜ. Karjamaa gümnaasiumi, Haabersti vene gümnaasiumi, Sikupilli keskkooli, Nõmme gümnaasiumi ja Tallinna ühisgümnaasiumi OÜ BCA Center.

Abilinnapea Kaia Jäppineni sõnul on linn käivitanud koolide remontimise mahuka programmi, mille eesmärgiks on koos riigi ja erafirmadega kõik kehvas seisus Tallinna koolimajad 2009. aastaks korda teha.

Lähiajal on linn valmis uut renoveeritavate koolide paketti kokku panema.
Tänavu mais algatas linnavalitsus otsuse eelnõu, mille eesmärgiks oli leida konkursi korras erafirmade seast kümne kooli remontijad. Projekti eesmärgiks oli leida erapartner, kelle hooleks jääb vastavate koolide remont, ehitustööde rahastamine ning pikaajaline haldamine ja hooldamine vastavalt linna koostatud lähteülesannetele.

Linn hakkab erapartnerile maksma lepingus fikseeritud üüri, mille muutumine on seotud tarbijahinnaindeksi muutustega.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.