"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Linn taotleb riigilt õuealasid (0)
15. november 2006

Tallinna linnavolikogu otsustas taotleda munitsipaalomandisse 15 majadevahelist õueala, eesmärgiga need puhkealadeks korrastada ja sinna mänguväljakuid rajada.

«Kui saame need maa-alad linna omandusse, saame neid sihipäraselt arendama asuda. Seni kuni need linnale ei kuulu, ei ole see paraku võimalik,» ütles abilinnapea Taavi Aas. «Eesmärgiks on võimaldada piirkonna elanikel neid alasid puhkeotstarbel avalikult kasutada.»

Munitsipaalomandisse taotletavate õuealade kogupindala on ligi kaheksa hektarit, neist suurima pindala on ligi kolm hektarit. Enamik neist asub Põhja-Tallinnas.

Tallinna linnavolikogu on juba otsustanud taotleda linna omandusse Lasnamäel korterelamute vahel asuvad 20 maatükki kogupindalaga ligi 10 hektarit. Linnavolikogu otsust ootab linnavalitsuse ettepanek taotleda linna omandusse veel 54 Mustamäe, Haabersti, Pirita, Kesklinna, Kristiine ja Põhja-Tallinna linnaosas asuvat õueala kogupindalaga 40,2 ha.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.