"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Sõidupiletite hinnad muutuvad (0)
29. november 2006

Linnavalitsus esitas linnavolikogule määruse eelnõu, mis kehtestab 1. jaanuarist Tallinna bussi-, trammi- ja trollipiletitele uued hinnad.

Õpilastele ja üliõpilastele mõeldud juuniorkaartide hinnad ning talongide ja tunnipiletite hinnad ei muutu. Levinumatest

ID-pileti liikidest kasvab 30 päeva täiskaardi hind 15 krooni võrra ning sama perioodi seenioride ja sooduskaardi hind 10 krooni võrra.

Proportsioonis põhikaartidega kasvavad ka teiste sõidukaartide hinnad. Kõikide ID-piletite keskmine hinnakasv on 4,9%, esitajakaartide ehk paberkaartide hinnad kasvavad kõikide liikide osas keskmiselt 7,1%.

Hindade kujundamisel on arvesse võetud üldisest hinnatõusust tulenevat omahinna kasvu, mille peamisteks teguriteks on tööjõukulude ning energeetilise ressursi (diislikütus ja elektrienergia) kulude kasv võrreldes eelmiste perioodidega. Samuti põhjustab sõidupiletite hinna korrigeerimise uute ühissõidukite ostmise vajadus.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.