"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Armsad tallinlased! (0)
13. detsember 2006

Lõppema ta hakkab, aasta 2006. Üldjoontes on see olnud nagu iga teinegi aasta – täis rõõme ja muresid, suuremaid ja väiksemaid kordaminekuid. Samas on see olnud mitmeti omalaadne. Loodan, et meile jääb kokkuvõttes 2006. aastat meenutama vaid hea.

Väga oluline on, et me aastalõpu kiirete toimetuste kõrval ei unustaks ära neid, kes on meie kõrval nendel hetkedel, kui on raske ja keeruline ning veelgi olulisem, ka siis, kui tahad kellegagi oma õnne ja rõõmu jagada – meie lähedased. Jõulud ongi kvaliteetaeg iseenda ja meid ümbritsevate inimeste jaoks.

Jõulude ja aastavahetuse aegu tunneme sügavamalt kui argipäeviti, et kuulume ühte: perekonnas, sõprade seas, töökaaslaste hulgas, seltsides, kogudustes, ühingutes. Neil päevil osatakse ehk enam hinnata rahu ning rõõmu maailmas ja Eestis. Samuti suhtutakse hoolivamalt nendesse, kelle vastu saatus ei ole nii armuline olnud – tuntakse kaasa neile, kes on haiged, üksildased, kibestunud, kes on kaotanud lähedase või elavad vaesuses.

Me kuulume ühte ja sõltume üksteisest nii väikestes kui suurtes ettevõtmistes. Seepärast oleks minu jõulu- ja aastavahetusetervitus teile lihtne: «Hoidkem kokku!» See on kerge sõnades, kuid raske tegudes, aga kui me kõik väga soovime ja püüame, ei tohiks miski olla võimatu.

Selle aasta jooksul olen ma puutunud kokku väga paljude inimestega, kelleta ei omaks see aasta ja tehtud teod minu jaoks pooltki nii suurt väärtust, kui ma täna seda tunda võin.
Tänan kõiki neid fantastilisi inimesi, kellega mul on au olnud kokku puutuda, ja soovin, et palju huvitavaid ja sõbralikke kohtumisi ootab meid veel ees.
Soovin kõikidele tallinlastele imekaunist rahulikku jõuluaega ja kõike kõige paremat uueks aastaks! Sära teie silmadesse!

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.