"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Lasnamäele kerkib ligi 700 munitsipaalkorterit (0)
13. detsember 2006

Tallinna linnavalitsus kehtestas detailplaneeringu, mis võimaldab rajada Lasnamäele Loopealse asumisse kokku 1109 korterit, sealhulgas 676 munitsipaalkorterit.
Abilinnapea Kalev Kallo sõnul on Loopealse üheks olulisemaks ehituspiirkonnaks sundüürnike probleemi lahendamisel vastavalt linnavolikogu 18. aprillil 2002. aastal vastuvõetud programmile «5000 eluaset Tallinna».

Linnavolikogu otsustas 2005. aastal eelläbirääkimistega pakkumise korras seada hoonestusõigus neljale linna omandis olevale krundile Loopealsel. Pakkumise võitjaks osutus Skanska EMV. Vastavalt konkursi tingimustele koostas hoonestaja detailplaneeringu ning annab enam kui pooled rajatavatest korteritest linna kasutusse.
Planeeringuga hõlmatud 9,03 ha suurune ala on plaanis hoonestada 5- ja 8-korruseliste korterelamutega. Detailplaneeringu koostas Skanska EMV tellimusel aktsiaselts ETP Grupp.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.