"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Pool tallinlastest jätaks pronkssõduri Tõnismäele (0)
13. detsember 2006

Avaliku arvamuse uuringu kohaselt pooldab ligi pool Tallinna elanikest Tõnismäe pronkssõduri jätmist selle praegusele kohale.

Enam kui tuhande tallinlase seas novembris läbi viidud Faktum&Ariko küsitlus andis tulemuseks, et 49% vastanute arvates peaks pronkssõduri monument jääma Tõnismäele. Seejuures soovib nii arvanutest enam kui pool, kõigist vastanutest aga rohkem kui veerand monumendi säilitamist praegusel kujul. Ülejäänud pronkssõduri Tõnismäele jätmise pooldajad tahavad seda seal näha ümberkujundatuna kõiki sõjas langenuid mälestavaks memoriaaliks.

Vähemus ehk alla kolmandiku küsimusele vastanud tallinlastest leidis, et pronkssõdur tuleks Tõnismäelt sobivamasse kohta viia. Viiendik vastanuist ei osanud vastata või pooldas muud varianti.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.