"Kriisiolukordades on igasugused naljamehed väga nõutud, sest nad aitavad ventiili lahedamaks keerata. Võim, iseäranis autoritaarne, kardab saada välja naerdud."

Hardi Volmer, muusik ja filmimees
Vabaduse väljaku planeering jõuab volikokku (0)
13. detsember 2006

Linnavalitsus esitas linnavolikogule Vabaduse väljaku detailplaneeringu kehtestamise eelnõu.

«Lõpuks ometi saame kaheksa aastat kestnud, üle kivide ja kändude kulgenud planeerimisprotsessile joone alla tõmmata ning linnale esindusväljaku loomine saab reaalsuseks,» ütles linnapea Jüri Ratas.

«Olen Vabaduse väljakuga seonduvat nimetanud selle linnavalitsuse üheks prioriteediks. Kui linnavolikogu Vabaduse väljaku ja lähiala detailplaneeringu kehtestab, siis saab ala 2009. aasta suve lõpuks esindusliku ilme,» ütles Ratas. «Järgmine aasta kulub projekteerimisele, ehitus algab 2008. aasta kevadel.»

Vabaduse väljaku, Harjuoru ja Kaarli pst maa-ala detailplaneering näeb ette Vabaduse väljaku ning bastionimüüri ääres asuvate tenniseväljakute alla umbes 400-kohalise parkla ning maa peale avatud linnaväljaku rajamise.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.