"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
Aastavahetuse öötrammi saatis edu (0)
11. jaanuar 2007

Aastavahetuse ööl trammi käikupanekut kaalutakse ka tulevikus.

Abilinnapea Jaanus Mutli sõnul oli uusaastaööl trammi tööle rakendamise eesmärk kesklinnas liikumise lihtsustamine. «Sõitjate hulk näitas, et vajadus öötrammi järele on olemas. Tulevikus kaalume lisaks trammile ka trolli ning busside aastavahetuse ööks käima jätmist,» ütles Mutli.

Öötramm sõitis alates 31. detsembri õhtust kuni 1. jaanuari kella 6ni hommikul.
Viimati rakendati ühistransport aastavahetuse ööks tööle kuus aastat tagasi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.