"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Head uut ja tegusat aastat! (0)
11. jaanuar 2007

Käes on 2007. aasta ja ees ootavad uued teod ja tõestamised. Maailm muutub järjest kiiremaks ja inimene selles mitte enam ei kõnni, vaid jookseb.

Arvan, et olete minuga sama meelt. Inimesed vajavad iga päev oma ümber stabiilsust, aga ka arusaama, et neist hoolitakse. Kuna meie Eestil läheb väga hästi, siis nendele eelnevale kahele märksõnale lisan veel kolmanda – meil on vaja otsustamisvõimet ja
-julgust.

Tallinlasi ootab sellel aastal ees paljude suurte algatuste lõpule viimine ja edasi arendamine. Näiteks Vabaduse väljakult autode maa alla viimine, Harju tänava puhkeala valmimine või Skoone bastioni avamine. Suvel on oodata hulgaliselt teeremonte ning meie lasteaiad ja koolid saavad sellel aastal rohkem remonditud, kui ühelgi teisel aastal enne seda. Suve saabumisega rikastub meie linnapilt kaunite lilledega ning neliteist parki saavad uhkema väljanägemise kui seni.

Goethe on üle kahesaja aasta tagasi öelnud «Tegu on kõik, kuulsus eimiskit». Ma soovin teile ja teie lähedastele tegusat uut aastat!

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.