"Hea nali on siis, kui sa ei pea selle järel ütlema, et ma tegin nalja. Kui sa seda juba pead ütlema, siis järelikult polnudki tegu naljaga."

Tõnis Niinemets, näitleja ja koomik
Linn saavutas õpetajatega palgakokkuleppe (0)
24. jaanuar 2007

Abilinnapea Kaia Jäppinen ning Tallinna Haridustöötajate Ametiühingu Liidu ja Eesti Koolijuhtide Ühenduse Tallinna piirkonna ning Tallinna Alushariduse Juhtide Ühenduse esindajad saavutasid pealinna munitsipaalharidusasutuste pedagoogide palkade alammäära tõstmise kokkuleppe, mille järgi tõuseb õpetajate ja lasteaiakasvatajate palk sel aastal 18%.

Vastavalt kokkuleppele tõuseb näiteks klassiõpetajal, põhikooli ja gümnaasiumi noorempedagoogil palk 6600 kroonilt 7800 kroonile, pedagoogil 7000 kroonilt 8260 kroonini, vanempedagoogil 8000-lt 9440 kroonini ja pedagoog-metoodikul 9700 kroonilt 11 4000 kroonini. Klassijuhataja ülesannete täitmise eest makstakse kuus täiendavalt 1200 krooni (seni 1050).

Lasteaedade ja huvialakoolide noorempedagoogide palk tõuseb 7800 ja pedagoogi palk 8260 kroonini, vanempedagoogi palk tõuseb 9300 ja pedagoog-metoodikul 10?600 kroonini.

Eelmisel aastal tõusis Tallinna haridustöötajate palk 7%.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.