"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Kadriorus avati stiilne kohvik (0)
06. veebruar 2007

Kadrioru pargis Luigetiigi ääres avati Viini kohviku traditsioonidele vastav Park Café.
Lossikompleksi kuuluvasse vanasse vahimajja (Weizenbergi 22) rajatud kohvikus on 40 istekohta, suvel lisanduval väliterrassil on võimalik lõõgastuda veel 60 pargikülastajal.

Kohviku interjööri kuuluvad vanad gravüürid omaaegsete pargivaadetega. Ettekandjate riietus vastab pargi ajaloolisele miljööle. Suvel on plaanis hakata kohvikust pargikülastajatele piknikukorve kaasa müüma, ka saab sealt osta Kadrioru parki tutvustavaid brošüüre, postkaarte jms. Edaspidi on kavas hakata korraldama kohvikukontserte, Luigetiigi äärset jõuluturgu jt üritusi kogu perele.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.