"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Õpetajate palk suureneb 18% (0)
06. veebruar 2007

Linnavalitsus esitas volikogule määruse eelnõu, mis kehtestab selleks aastaks linna haridusasutuste pedagoogide mullusega võrreldes 18% kõrgema palga.

Määruse eelnõu järgi tõuseb klassiõpetajal, põhikooli ja gümnaasiumi noorempedagoogil palk 6600 kroonilt 7800 kroonile, pedagoogil 7000 kroonilt 8260 kroonile, vanempedagoogil 8000-lt 9440 kroonile ja pedagoog-metoodikul 9700-lt 11 4000 kroonile. Klassijuhataja ülesannete täitmise eest makstakse kuus lisaks 1200 krooni (seni 1050 krooni). Määrus rakendub tagasiulatuvalt 1. jaanuarist 2007.

«Püüame seeläbi väärtustada ja tunnustada õpetajate tööd, kelle tegevus mõjutab otseselt ja oluliselt meie laste tulevikku ning haridusasutuse elu,» ütles abilinnapea Kaia Jäppinen.

Eelmisel aastal tõusis Tallinna haridustöötajate palk 7%. 2005. aasta kevadel tõstis linn oma eelarvelistest vahenditest pedagoogide palka keskmiselt 8% ja haridusasutuste juhtide kuupalga alammäära 10%.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.