"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
Linnamüüri peremeheta osad linnale (0)
07. veebruar 2007

Linnavalitsus tegi linnavolikogule ettepaneku tunnistada linnamüüri lõik Nunnatornist Kuldjala tornini ning Nunna, Sauna ja Kuldjala torn peremehetuteks ehitisteks.

«Peremehetute ehitiste hõivamise menetluse oleme otsustanud algatada kõigi omandamist tõendavate dokumentideta linnamüürilõikude ja tornide osas,» ütles abilinnapea Taavi Aas. «Peremehetuks tunnistamine on esimene samm nende linna omandisse saamiseks.»

Köismäe, Plate, Eppingi ja Grusbeke-taguse tornid ja Suurtüki tänavaga külgnevad linnamüürilõigud on juba peremehetuks ehitisteks tunnistatud. Vastava otsuse langetas linnavolikogu 10. märtsil 2005.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.