Tasub vaadata, et valitsus liiga ulatuslike riiklike kulutustega hinnatõusule lisahoogu ei anna. Kehtestades seeläbi justkui kogemata täiendavat “inflatsioonimaksu."

Madis Müller, Eesti Panga president
Liikumispuudega inimestele rohkem sõnaõigust (0)
14. veebruar 2007

Liikumispuuetega inimeste erinevatele objektidele ligipääsetavuse ning nende linnaehituslike küsimuste lahendamisse kaasamise nõupidamisel leiti, et ehitustegevuses tuleb projektide liikumispuuetega inimeste vajadustele vastavust rangemalt jälgida.

Otsustati, et projektid peavad läbima ekspertiisi, kuhu on kaasatud ka liikumispuuetega inimeste organisatsiooni esindaja. «Kindlasti väldib see ligipääsetavuse seisukohast ebaõnnestunud objektide rajamist,» ütles abilinnapea Merike Martinson.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.