“Elus ja maadluses ei tule midagi lihtsalt, tööd peab tegema.”

Epp Mäe, maadleja
Pirita linnaosa saab arengukava (0)
14. veebruar 2007

Linnavolikogu algatas Pirita linnaosa arengukava koostamise.

Arengukava koostamise eesmärgiks on luua alus linnaosa plaanipärasele arengule ja täpsustada sellekohaseid linna arengudokumentides seatud sihte. Seetõttu hindas linnaosa vanem Enno Tamm otsust piirkonna jaoks ülioluliseks.

Varem on algatatud Mustamäe ja Kristiine linnaosa arengukava koostamine ning juba ka kehtestatud Põhja-Tallinna arengukava.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.