"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Teenetemärk 16 linlasele (0)
14. veebruar 2007

Linnavolikogu otsustas tunnustada kodulinnale osutatud eriliste teenete eest 16 tallinlast Tallinna teenetemärgiga.

Teenetemärgi pälvisid Tallinna vanalinna kultuuriväärtuste kaitsja Boris Dubovik, rahvusvähemuste kultuuritegevuse pikaajaline korraldaja Liidia Kõlvart, Tallinna linnapea aastatel 1984–1990 Harri Lumi, kauaaegse bussijuhina linlasi eeskujulikult teenindanud Robert Marlen, lavastaja ja kultuurielu edendaja Arne Mikk, Tallinna linnatranspordi arendaja Mart Moosus, kohaliku omavalitsuse asjatundja ja nõustaja Sulev Mäeltsemees, sotsiaaltöö ja integratsiooni edendaja Lagle Parek, sünnitusabi edendaja arst Maike Parve, Tallinna praost, kristlike ja üldinimlike väärtuse hoidja Gustav Peeter Piir, keeleteadlasest kohanimeuurija Peeter Päll, laste turvakodu looja ja arendaja Tiiu Peterson, looduskeskkonna uurija ja kaitsja Anto Raukas, kauaaegne linna finantsjuht Heino Tonsiver, arst ja kirurgiateenistuse edendaja Rando Truve ning lastele ja puuetega inimestele suunatud sporditegevuse korraldaja Garik Iknojan.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.