"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud.

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Linnavalitsus soovib müüa kaks kinnistut Lasnamäel (0)
14. märts 2007

Linnavalitsus esitas linnavolikogule Puju 2, 4 / Angerpisti 1, 3, 5 kinnistu ning Narva mnt 129 kinnistu müügi otsuse eelnõud.

Linnavalitsus teeb ettepaneku müüa avalikul kirjalikul enampakkumisel Lasnamäe linnaosas Loopealse piirkonnas asuv Puju 2, 4 / Angerpisti 1, 3, 5 asuv elamumaa sihtotstarbega hoonestamata kinnistu pindalaga 14 112 m² alghinnaga 54 250 000 krooni ning Narva mnt 129 asuv elamumaa sihtotstarbega hoonestamata kinnistu pindala 63 835 m² alghinnaga 210 miljonit krooni.

Esimese maa-ala läheduses paiknevad Katleri piirkonna korterelamud. Teine kinnistu asub Paevälja piirkonnas Lasnamäe paeastangu serval, selle läheduses paiknevad Katleri ja Loopealse piirkonna korterelamud ning kaldaastangu all Maarjamäe vanemad eramud.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.