"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Pealinlased olid aktiivseimad valijad (0)
14. märts 2007

Tahan pealinlasi aktiivse valimistel osalemise eest südamest tänada. Tallinnas oli valimisaktiivsus Eesti kõrgeim!

Tallinna kolmes valimisringkonnas käis valimas keskmiselt 65,8 protsenti valimisnimekirjadesse kantuist. See näitab, et pealinlastele on Eesti riigi käekäik ja selle määramises osalemine väga oluline.

Ühtlasi tänan kõiki tallinlasi, kes mind usaldasid, andes Nõmme ja Mustamäe piirkonnas oma hääle mulle. Selline suur toetus annab mulle kindlust senist suunda jätkata. Leian, et mulle osaks saanud suur toetus tähendab ühtlasi suurt toetust kogu praegusele linnavalitsusele. See annab usku ja uut energiat ning kinnitab, et hoiame õiget kurssi.

Tuleb julgeda otsuseid vastu võtta, tegemist vajavad asjad ära teha ning uusi ettevõtmisi kavandada. Olemegi alustanud järgmise aasta eelarvestrateegia koostamisega.
Tänan kõiki meie linna elanikke veel kord ning soovin teile suurepärast ja päikselist kevadet!

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.