"Hea nali on siis, kui sa ei pea selle järel ütlema, et ma tegin nalja. Kui sa seda juba pead ütlema, siis järelikult polnudki tegu naljaga."

Tõnis Niinemets, näitleja ja koomik
Tallinn tõhustab koostööd kõrgkoolidega (0)
14. märts 2007

Linnavalitsus tegi linna arenguteenistusele ülesandeks valmistada ette kõrgkoolidega tehtava koostöö kord. Selle eesmärgiks saada koostööst kõrgkoolide ja teadusasutustega senisest parem ülevaade ning sätestada ka linna toetuse andmine Tallinnas asuvatele kõrgkoolidele.

Linnapea Jüri Ratas märkis, et linna asutuste ning kõrgkoolide ja teadusasutustega sõlmitud lepingute üle arvestuse pidamise eesmärgiks on teiste linna asutuste teavitamine tehtava koostöö sisust ja ulatusest. «Praegu ei ole linnal määratud institutsiooni, kes lepingute kohta käiva informatsiooni kogumise ja säilitamisega tegeleks,» tõdes Ratas. «Linna ja kõrgkoolide vahel tehtava koostöö üle hakkab arvestust pidama linnakantselei arenguteenistuse linnauuringute büroo.»

Arenguteenistus töötab välja linna ning kõrgkoolide ja teadusasutuste vahel tehtava koostöö korra ja arengusuunad. Samuti hakkab kord reguleerima linna Tallinnas asuvatele kõrgkoolidele antava toetuse maksmist.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.