"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
Vägivallavastane koolitusprojekt jagas teadmisi (0)
14. märts 2007

Lõppes rahvusvaheline Daphne II projekt «Ei vägivallale».

Aastase projekti raames toimusid laste ja noortega töötavatele inimestele erinevad koolitused nii Eestis kui Soomes. Omandati erinevaid vägivaldse käitumise ennetamist toetavaid meetodeid ning õpiti toetama vägivalda kogenud noori tugirühmade kaudu.

Projekti eesmärgiks oli parandada ka vägivallavastast teavitustööd, mille raames valmivad nii Eestis kui ka Soomes internetileheküljed. Projekti rahastati Euroopa Liidu raamprojekti Daphne II ja Soome sotsiaal- ja tervishoiu ministeeriumi rahast, projekti eelarve oli ligi 122 000 eurot (1,9 miljonit krooni).

Projekti partnerid Eestis on EELK Laste- ja Noorsootöö Ühendus, perekeskus Sina ja Mina ning Tallinna Laste Turvakeskus.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.