"Kriisiolukordades on igasugused naljamehed väga nõutud, sest nad aitavad ventiili lahedamaks keerata. Võim, iseäranis autoritaarne, kardab saada välja naerdud."

Hardi Volmer, muusik ja filmimees
Tallinn saab Kelmiküla lasteaia (0)
28. märts 2007

Linnavalitsus esitas linnavolikogule otsuse eelnõu, millega asutatakse Tallinna Kelmiküla lasteaed aadressil Tehnika 23.

Kelmiküla lasteaeda tuleb neli rühma, neist kolm aia- ja üks sõimerühm. Igal rühmal on mängu- ja magamisruum, samuti riietus- ja tualettruumid. Hoonesse on kavandatud muusika- ja võimlemissaal. Lasteaial on oma köök ja kõik vajalikud ruumid personali jaoks. Õuealale on rühmadele planeeritud mängumajad ja -väljakud. Investeeringute kogumahuks on kavandatud 25 miljonit krooni, milles sisaldub ka sisustuse maksumus. Ehitustööd lõpevad septembris ning oktoobrist on lasteaed valmis lapsi vastu võtma.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.