"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Mustamäele rajatakse ärikvartal (0)
25. aprill 2007

Linnavalitsus kehtestas Ehitajate tee 110, 110a, 110d, 110e, Kadaka tee 58 kinnistu ja lähiala detailplaneeringu, mis annab võimaluse rajada alale büroo- ja ärihoonete kompleks.

Detailplaneeringu eesmärgiks on Ehitajate tee 110 krundil asuvat olemasolevat neljakorruselist büroohoonet laiendada ja selle kõrvale ehitada 12-korruseline büroohoone, Ehitajate tee 110e kinnistul asuvate kaarhallide asemele ehitada kolm kolmekorruselist ärihoonet ning Kadaka tee 58 kinnistule neljakorruseline ärihoone.

Planeeritava maa-ala suurus on 2,5 ha. Detailplaneeringu koostas AS Nord Projekt OÜ.
Detailplaneeringu koostamist taotles OÜ Venus Kinnisvara. Detailplaneering algatati linnavalitsuse korraldusega 7. aprillil 2004 ning võeti vastu tänavu 21. veebruaril, 17.–31. märtsini oli detailplaneering avalikul väljapanekul Mustamäe linnaosa valitsuses ja linnavalitsuse teenindussaalis. Avaliku väljapaneku kestel planeeringu kohta pretensioone ega eriarvamusi ei esitatud

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.