"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
Õpilastööde näitus (0)
25. aprill 2007

Esmaspäeval avati Kullo lastegaleriis Tallinna õpilaste tööde näitus. Näitusel eksponeeritakse kunsti, käsitöö ja tööõpetuse töid, mis valminud aastatel 2006-2007.
Selle näituse töid eksponeeritakse ka noorte laulu- ja tantsupeo ajal korraldataval vabariiklikul õpilastööde näitusel Eesti Näituste Messikeskuses 27. juunist 1. juulini.

Näituse eksponaadid valis eelvoorudelt välja parimatest kunsti-, käsitöö- ja tööõpetuse õpetajatest koosnev korraldustoimkond. Eelvoorud toimusid linnaosade kultuurikeskustes märtsi lõpust aprilli alguseni. Näitusel võisid osaleda üldhariduskoolide, kunsti- ja huvikoolide ning stuudiote õpilased 1.–12. klassini.
Tallinna õpilastööde näitus jääb avatuks 4. maini. Kullo lastegalerii (Kuninga 6) on avatud teisipäevast laupäevani kella 10–17.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.