"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinn sai sotsiaalhoolekande korraldamise juhendi (0)
25. aprill 2007

Linnavalitsus kehtestas juhendi, mis reguleerib sotsiaalhoolekande korraldamist Tallinna linnas, linnaosavalitsuste ning Tallinna sotsiaal- ja tervishoiuameti ülesandeid sotsiaalhoolekande korraldamisel.

Juhend määratleb sotsiaalhoolekande ülesanded, linnaosavalitsuste ning sotsiaal- ja tervishoiuameti kohustuse korraldada sotsiaalhoolekannet ning linnaosade alatiste komisjonidena tegutsevate sotsiaalhoolekande komisjonide rolli sotsiaalteenuse, sotsiaaltoetuse või muu abi andmise taotluste läbivaatamisel.

Abilinnapea Merike Martinsoni sõnul on juhend vajalik, kuna määratleb tööjaotuse ning konkretiseerib ülesanded. «Juhend muudab hoolekande juhtimise Tallinnas, mis on riigis oma kaheksa linnaosaga erandlikult suur omavalitsus, efektiivsemaks ning paremini kontrollitavaks,» ütles Martinson.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.