"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinn valmistub elamumessiks (0)
25. aprill 2007

Tallinna linnavalitsus, Pärnu linnavalitsus ja mittetulundusühing Eesti Elamumessid allkirjastasid koostöölepingu, et korraldada 2009. aastal Pärnus ja 2010. aastal Tallinnas elamumess.

Koostööleping näeb ette ka elamumesside tutvustamist nii Eestis kui lähiriikides ning elamumesside korraldamise propageerimist.

Lepinguga määratleti koostöövaldkonnad ja eesmärgid. Lepingupooled teevad koostööd elamumessi korraldamise eesmärkide püstitamisel, elamumessi korraldamise ettevalmistamisel, arhitektuurse planeerimistöö ja projekteerimise reeglite ettevalmistamisel, messil osalemise reeglite ettevalmistamisel ning messi läbiviimisel.

Tallinna elamumessi toimumiskohaks on valitud Kopli poolsaare edelarannikul Vasara ja Sirbi tänava ning Kopli lahe vahel asuv ala. Elamumessi juhtteemadeks on innovaatiline ja säästlik linnalik ökoloogiline elamisviis ning nendel põhinevate jätkusuutlike ideede rakendamine elamuehituses.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.