"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Tule malevasse! (0)
25. aprill 2007

Õpilasmalev alustas esmaspäeval oma koduleheküljel aadressil www.malev.ee internetis rühmadesse registreerimist.

Taasloodud õpilasmalevale on tänavune viies töösuvi. Suveks leiab tööd ja mõnusat vabaajategevust 1500 pealinna noort, neist 900 erinevates Eestimaa paikades ja 600 Tallinnas. Linnasisesed rühmad on mõeldud 13–16-aastastele, linnavälised 15–18-aastastele. Rühmi on igas Eestimaa paigas, alustades Harjumaast ja lõpetades Valgamaaga. Esmakordselt on rühmad ka Hiiumaal ja Ida-Virumaal.

Linnasisestel rühmadel on reeglina kolm vahetust – 11.–22. juunini, 2.–13. juulini ning 16.–27. juulini, linnavälised rühmad kestavad 2.–20. juulini ja 23. juulist 10. augustini.
Möödunud aastal oli õpilasmaleva koosseisus 31 linnasisest ja 31 -välist rühma, kokku osales neis ligemale 1300 noort. Linnarühmas osalejad teenisid tunnis 18 krooni, seega vahetuse jooksul natuke üle 1000 krooni, ja linnavälistes rühmades osalejad
18–25 krooni, marjakorjajate teenistust arvestati tükitöö alusel. Tublimate malevlaste töötasud ulatusid isegi kuni 4500 kroonini, keskmine teenistus jäi 1500 ja 2000 krooni vahele.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.