"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
Tulekul autoralli (0)
25. aprill 2007

4. mai õhtul stardib Vabaduse väljakult autode võidusõit mööda kesklinna tänavaid.

Seoses rahvusvahelise võidusõiduga «Koger & Partnerid – Tallinn Rally» on kella 17.30–20.30 Vabaduse väljak, Kaarli puiestee, Toompea tänav Kaarli puiesteest kuni Wismari tänavani, Wismari tänav Toompea tänavast kuni Villardi tänavani, Toompuiestee Wismari tänavast kuni Adamsoni tänavani, Adamsoni tänav Toompuiesteest kuni Koidu tänavani, Koidu tänav Adamsoni tänavast kuni Endla tänavani, Villardi tänav Wismari tänavast Roopa tänavani, Roopa tänav Villardi tänavast kuni Koidu tänavani, Endla tänav Koidu tänavast kuni Toompuiesteeni ning Tõnismäe tänav rahvusraamatukogu ees tavaliiklusele suletud. Suletud on ka Vabaduse väljaku parkla.

Liinide nr 9, 11, 16, 17a, 22, 23, 23a, 40, 46, ja 48 bussid suunatakse ümbersõidule. Trollid nr 2, 3 ja 6 suunatakse tagasipöördele Koidu peatuses. Trolli nr 1 marsruuti muudetakse alates Toompuiesteest ja suunatakse Balti jaama.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.