"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Volikogu valis uusi komisjonijuhte (0)
25. aprill 2007

Tallinna volikogu mitu komisjoni sai uue esimehe, muutus ka komisjonide koosseis.
Linnavolikogu valis revisjonikomisjoni esimeheks Reformierakonna liikme Üllar Lanno. Senine esimees Taavi Rõivas on nüüd riigikogu liige. Volikogu lastekaitsekomisjoni esimeheks sai taas Rahvaliidu liige Erika Salumäe, kelle varasem tegevus katkes seoses riigikogusse valimisega. Õiguskomisjoni aseesimeheks valis volikogu Tiit Sinissaare Isamaaliidu fraktsioonist.
Seoses muudatustega volikogu koosseisus täienes ka volikogu komisjonide koosseis.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.