"Hea nali on siis, kui sa ei pea selle järel ütlema, et ma tegin nalja. Kui sa seda juba pead ütlema, siis järelikult polnudki tegu naljaga."

Tõnis Niinemets, näitleja ja koomik
Kristiinesse rajatakse spordikompleks ja ülikoolilinnak (0)
08. mai 2007

Linnavalitsus kehtestas detailplaneeringu, mis annab võimaluse rajada Kristiine linnaossa spordikompleksi ja ülikoolilinnaku.

Abilinnapea Taavi Aasa sõnul muutub spordi- ja õppekompleks linnaosa üheks tõmbekeskuseks, aktiviseerides ja korrastades avalikku ruumi. «Linnavalitsus soovitab arendajal korraldada arhitektuurikonkursi, mille tulemusel tekkiv loominguline sünergia võimaldab leida hoonetele esindusliku ja innovaatilise lahenduse,» lisas Aas.

Kotka 12 / Spordi 11 kinnistu detailplaneering näeb ette võimaluse rajada nelja hektari suurusele alale spordikompleks – jalgpalliväljaku mõõtmetega 45 x 90 m ja kolmekorruselise spordihoone – ning kolm viiekorruselist, Tallinna Ülikooli õppe-, administratiiv- ja majutusruumideks mõeldud hoonet. Kavandatakse ka maa-aluse parkla rajamist.

Planeeritav ala hõlmab nn Kotka staadioni ja selle kõrval asuvat endist koolimaja. Kinnistu on Tallinna linna omandis ning Kristiine linnaosa valitsuse valitsemisel. Detailplaneeringu koostas Ruum ja Maastik OÜ.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.