"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Õpilasmalevasse suur tung (0)
08. mai 2007

Tallinna õpilasmaleva rühmadesse pääseda soovijad täitsid internetis esimese veerandtunniga 500 ankeeti ehk 33 ankeeti minutis.

Tallinna Õpilasmalev vahendab sel suvel töökoha 1500 noorele, neist üle 600 leiavad töö pealinnas. Kokku on malevas pea 80 rühma. Linnasisesed rühmad on mõeldud 13–16-aastastele, linnavälised 15–18-aastastele. Linnasisestest rühmadest on suurele osale tööandjaks Tallinna linn. Rühmad tegutsevad kõikjal üle Eesti – Narva-Jõesuust kuni Kuressaareni.

Taasloodud Õpilasmalevale on tänavune viies töösuvi. SA Õpilasmalev selle aasta eelarve on kuus miljonit krooni, millest Tallinna linn võtab enda kanda 3,5 miljonit. Riik kaasrahastab malevakorraldajaid 2,7 miljoni krooniga. Õpilasmaleva korraldamist rahastab lisaks Tallinna linnale ka Eesti Noorsootöö Keskus.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.