"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Pirita ja Põhja-Tallinn said uue vanema (0)
08. mai 2007

Linnavalitsus nimetas Põhja-Tallinna linnaosa vanemaks Enno Tamme ning Pirita linnaosa vanemaks Tiit Teriku. Eelnevalt vabastati Tamm Pirita linnaosa vanema kohustustest.

Tammel on pikaajaline staaž Tallinna kohaliku omavalitsuse ametiasutuste juhina. 1997–2000 oli ta Pirita linnaosa vanema asetäitja, 2001–2004 Põhja-Tallinna vanem ja alates 2005. aasta aprillist Pirita linnaosa vanem.

Terik on lõpetanud 2002. aastal Tallinna Pedagoogilise Seminari sotsiaaltöö erialal ja täiendanud end samas kõrgkoolis noorsootöö erialal aastatel 2002–2004. Alates 2003. aastast kuni käesoleva ajani töötas Tiit Terik sihtasutuse Õpilasmalev juhatajana. Alates 2002. aastast on ta olnud Pylades Laagrikeskuse juhatuse liige ning alates 1998. aastast Noorteühing Eesti Pyladese Liidu juhatuse liige.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.