"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Sõpruse pst ja Vilde tee ristmik suletud (0)
08. mai 2007

Seoses tee-ehitusega on Sõpruse pst ja Vilde tee ristmik kuni 29. juulini liiklusele suletud ning ühistranspordiliinide liiklus ümber korraldatud.

Trollide nr 2, 3, 4 ja 9 lõpp-peatus tehakse Sõpruse pst linnast väljuval suunal paiknevas Lepistiku peatuses ja algpeatus Sõpruse pst kesklinna suunal paiknevas Lepistiku peatuses. Sealtpeale asendab trolle buss nr 42 Vambola – Akadeemia.

Bussi nr 42 lõpp- ja algpeatus tehakse trollide seisuplatsil trolli nr 3 peatustes. Peatused tehakse Sõpruse pst mõlemal suunal paiknevates Vambola ja Liivaku peatuses, linnast väljuval suunal paiknevas Ehitajate tee peatuses, Keskuse tänaval kesklinna suunal paiknevas Männi peatuses ja Akadeemia teel mõlemal suunal paiknevas Keemia ning linnast väljuval suunal paiknevas Mustamäe peatuses.

Liini nr 10 bussid teevad ümbersõidu marsruudil Vilde tee – Mustamäe tee – Keskuse – Sõpruse pst.

Liini nr 11 bussid sõidavad Sõpruse pst, Sütiste tee, Tervise tänava, Retke tee, Tammsaare tee ja Sõpruse pst kaudu ning liini nr 13 bussid Kadaka tee ja Tammsaare tee kaudu.

Liini nr 17A bussid on suunatud ümbersõidumarsruudile Tervise – Sütiste tee – Keskuse. Lõpp- ja algpeatus tehakse Keskuse 5 paikneval trollide nr 4 ja 9 seisuplatsil ning peatused ümbersõidule jäävates peatustes ja ajutistes peatustes.

Bussid nr 20 ja 20A sõidavad Vilde tee, Mustamäe tee ja Tammsaare tee kaudu ning 28. liini bussid Vilde tee, Mustamäe tee, Tammsaare tee ja Sõpruse pst kaudu. Nr 61 bussid sõidavad Tervise tänava, Sütiste tee, Keskuse tänava ja Mustamäe tee kaudu.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.