"Kriisiolukordades on igasugused naljamehed väga nõutud, sest nad aitavad ventiili lahedamaks keerata. Võim, iseäranis autoritaarne, kardab saada välja naerdud."

Hardi Volmer, muusik ja filmimees
Tallinna ja Kieli kokkulepe sai volikogu heakskiidu (0)
08. mai 2007

Tallinna volikogu andis linnavolikogu esimehele Toomas Vitsutile ja linnapea Edgar Savisaarele volituse alla kirjutada Tallinna ja Kieli vahel sõlmitavale hea tahte kokkuleppele.

Tallinna ja Kieli esimene koostöölepe sündis 1986. aastal ja seda uuendati 1992. aastal seoses Eesti taasiseseisvumisega. Nüüd on mõlemad linnad huvitatud uutest koostöövormidest Euroopa Liidus. Seniste rohke osavõtjaskonnaga kultuuripäevade asemel soovitakse pöörata rohkem tähelepanu kogemustevahetusele temaatiliste erialakohtumiste vormis. Projekti kohaselt võiksid need toimuda iga kahe aasta järel vaheldumisi Tallinnas ja Kielis ning keskendudes eelkõige sotsiaal-, keskkonna- ja majandusteemadele.

Kokkulepe on kavas allkirjastada Kieli delegatsiooni külaskäigu ajal Tallinna 13.–16. maini.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.