"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Tallinnal uued esindajad Eesti Linnade Liidus (0)
08. mai 2007

Tallinna volikogu nimetas Eesti Linnade Liidu üldkogusse Tallinna esindajaks volikogu liikme Lagle Pareki. Parek sai koos abilinnapea Taavi Aasaga Tallinna esindajaks ka linnade liidu volikogus, kus nad asendavad riigikogusse valitud Erki Noolt ja Jüri Ratast. Ratas kutsuti tagasi ka linnade liidu juhatuse liikme kohalt ja Tallinna esindajaks seal nimetati Taavi Aas.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.