"Hea nali on siis, kui sa ei pea selle järel ütlema, et ma tegin nalja. Kui sa seda juba pead ütlema, siis järelikult polnudki tegu naljaga."

Tõnis Niinemets, näitleja ja koomik
Tallinnal uued esindajad Eesti Linnade Liidus (0)
08. mai 2007

Tallinna volikogu nimetas Eesti Linnade Liidu üldkogusse Tallinna esindajaks volikogu liikme Lagle Pareki. Parek sai koos abilinnapea Taavi Aasaga Tallinna esindajaks ka linnade liidu volikogus, kus nad asendavad riigikogusse valitud Erki Noolt ja Jüri Ratast. Ratas kutsuti tagasi ka linnade liidu juhatuse liikme kohalt ja Tallinna esindajaks seal nimetati Taavi Aas.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.