"Kriisiolukordades on igasugused naljamehed väga nõutud, sest nad aitavad ventiili lahedamaks keerata. Võim, iseäranis autoritaarne, kardab saada välja naerdud."

Hardi Volmer, muusik ja filmimees
Lasteaiad saavad automaatse tulekahjusignalisatsiooni (0)
23. mai 2007

Linnavalitsus kinnitas munitsipaallasteaedadesse automaatse tulekahjusignalisatsioonisüsteemi paigaldamise ajagraafiku aastateks 2007–2009.
Tallinna haridusameti haldusosakond on pidanud läbirääkimisi Põhja-Eesti Päästekeskusega koostööks lasteaedadesse automaatse tulekahjusignalisatsioonisüsteemi paigaldamisel. Ajagraafiku koostamisel on arvestatud Põhja-Eesti Päästekeskuse tuleohutusbüroo riikliku tuleohutusjärelevalve ametnike ettekirjutustes määratud tähtaegu. «2009. aasta lõpuks on paigaldatud automaatne tulekahjusignalisatsioonisüsteem igasse Tallinna munitsipaallasteaeda,» kinnitas abilinnapea Kaia Jäppinen.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.