"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
Lasteaiad saavad automaatse tulekahjusignalisatsiooni (0)
23. mai 2007

Linnavalitsus kinnitas munitsipaallasteaedadesse automaatse tulekahjusignalisatsioonisüsteemi paigaldamise ajagraafiku aastateks 2007–2009.
Tallinna haridusameti haldusosakond on pidanud läbirääkimisi Põhja-Eesti Päästekeskusega koostööks lasteaedadesse automaatse tulekahjusignalisatsioonisüsteemi paigaldamisel. Ajagraafiku koostamisel on arvestatud Põhja-Eesti Päästekeskuse tuleohutusbüroo riikliku tuleohutusjärelevalve ametnike ettekirjutustes määratud tähtaegu. «2009. aasta lõpuks on paigaldatud automaatne tulekahjusignalisatsioonisüsteem igasse Tallinna munitsipaallasteaeda,» kinnitas abilinnapea Kaia Jäppinen.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.