"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Linn loob messitoetuste süsteemi (0)
23. mai 2007

Linnavalitsus tegi linnavolikogule ettepaneku seada sisse väike- ja keskmise suurusega ettevõtete messitoetus.

«Messitoetuste eesmärgiks on toetada Tallinna väike- ja keskmise suurusega ettevõtete ning füüsilisest isikust ettevõtjate osalemist Eestis toimuvatel messidel, mis on suunatud ärikontaktide loomisele, uute turustuskanalite leidmisele, müügi edendamisele ning selle kaudu toetada ja arendada väikeettevõtluse arengut Tallinnas,» ütles abilinnapea Jaanus Mutli.

Toetuse maksimumsuurus on 15 000 krooni. Taotleja omafinantseering peab moodustama vähemalt 50% kõigist abikõlbulikest kuludest.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.