"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Linnahalli ala hoonestamise konkurss nurjus (0)
23. mai 2007

Linnahallile ja seda ümbritsevatele kinnistutele hoonestusõiguse seadmise konkursile ei laekunud ühtegi pakkumist.
«Nüüd tuleb analüüsida konkursitingimusi ning seejärel langetada otsus edasiste sammude osas,» ütles abilinnapea Eha Võrk. «Samas on ranged ja väga täpsed tingimused sellise suure objekti puhul iseenesestmõistetavad, et tagada ühe peaeesmärgi – linnahalli kordategemise – saavutamine.»
Lähtuvalt linnavolikogu
21. detsembri 2006. aasta otsusest tahab linnavalitsus seada hoonestusõiguse Mere pst 20, Mere pst 20c, Mere pst 20e, Mere pst 20d, Logi 7 ja Logi 9 kinnistule. Kinnistute kogupindala on ligi 8,4 ha. Neist suurimal, Mere pst 20 kinnistul asub linnahall, teised kinnistud on hoonestamata.
Linnahalli alale hoonestusõiguse seadmise eesmärgiks on leida arendaja, kes renoveeriks kompleksi moodsaks rahvusvahelisel tasemel konverentsi- ja kontserdikeskuseks.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.