"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Munitsipaalpolitsei tuvastas risustajad (0)
23. mai 2007

Tallinna munitsipaalpolitsei patrull tegi kindlaks Majaka 23 korterelamu hooviala prügiga risustanud isikud.
Munitsipaalpolitsei tööd kureeriva abilinnapea Taavi Aasa sõnul õnnestub üha sagedamini tuvastada linna risustavad isikud ja äriühingud ning konkreetseid süüdlasi karistada. «Tallinna heakorraeeskirja rikkujaid aitab leida nii elanike edastatav info kui ka prügis sisalduvad viited omanikule,» selgitas Aas.
Munitsipaalpolitseinikud on alustanud Majaka 23 hooviala risustaja suhtes väärteomenetlust.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.