"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Paigaldati 50 välikäimlat (0)
23. mai 2007

Kemmerling OÜ paigaldas Tallinna linna 50 ajutist, kätepesu võimalusega välikäimlat, mis jäävad avatuks 15. septembrini.
Välikäimlad asuvad Niguliste kiriku juures, Toompea Piiskopi aias, Rohelisel turul, Mere puiesteel Kanuti aias, Kadrioru pargis ja staadioniparklas, Pirital Regati maja taguses parklas, Hirvepargis, Narva mnt 67 parklas, teletorni läheduses, Rocca al Mare vabaõhumuuseumi parklas, «Russalka» juures asuvas parklas, Metsakalmistu värava, lauluväljaku ülemiste väravate ja Skone bastioni juures, Politseiaias ja Komandandiaias.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.