"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
Paigaldati 50 välikäimlat (0)
23. mai 2007

Kemmerling OÜ paigaldas Tallinna linna 50 ajutist, kätepesu võimalusega välikäimlat, mis jäävad avatuks 15. septembrini.
Välikäimlad asuvad Niguliste kiriku juures, Toompea Piiskopi aias, Rohelisel turul, Mere puiesteel Kanuti aias, Kadrioru pargis ja staadioniparklas, Pirital Regati maja taguses parklas, Hirvepargis, Narva mnt 67 parklas, teletorni läheduses, Rocca al Mare vabaõhumuuseumi parklas, «Russalka» juures asuvas parklas, Metsakalmistu värava, lauluväljaku ülemiste väravate ja Skone bastioni juures, Politseiaias ja Komandandiaias.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.