Venemaa propaganda edu selles seisnebki, et valesid tambitakse järjekindlalt, seal ainult jaburused ongi. Kõige krooniks on aga ütlemine, et Venemaa pole kunagi kellelegi kallale tunginud.

Toomas Alatalu, väliskommentaator
Pealinna volikogu esimees soovitab Harjumaale uut bussifirmat (0)
23. mai 2007

Harjumaa omavalitsused võiksid ühistransporti ise korraldada, kasutades seejuures Tallinna eeskuju, leiab linnavolikogu esimees Toomas Vitsut.

Vitsut tegi Harjumaa Omavalitsuste Liidus ettepaneku loobuda palju probleeme põhjustanud liinikonkursside korraldamisest. «Selle asemel võiks Tallinna eeskujul rakendada Harjumaal nn in house-süsteemi ehk asutada omavalitsustele kuuluv bussifirma, mis hakkab ise kohalikke liine teenindama,» selgitas Vitsut.

Ta möönis, et tegu on põhimõttelise uuendusega, mille käivitamine ei tarvitse kulgeda tõrgeteta. «Kuid kindlasti õigustab see süsteem end pikas plaanis ja seepärast usun, et 31. mail toimuval arengukonverentsil leiab see mõte Harjumaa omavalitsuste toetuse,» ütles Vitsut.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.