Tasub vaadata, et valitsus liiga ulatuslike riiklike kulutustega hinnatõusule lisahoogu ei anna. Kehtestades seeläbi justkui kogemata täiendavat “inflatsioonimaksu."

Madis Müller, Eesti Panga president
Premeeriti kriminaalhooldusametnikke (0)
23. mai 2007

Pealinna ja Harjumaa juhid tunnustasid Tallinna ja Harjumaa parimaid kriminaalhooldusametnikke.
Tallinna ja Harjumaa tublimad kriminaalhooldusametnikud valis välja Tallinna volikogu, Harju maavalitsuse ja Harju maakohtu moodustatud komisjon. Tallinnas otsustati 5000 krooni suuruse preemiaga tunnustada Kerttu-Kaia Kesleri ja Liidia Gruzova tööd.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.