"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
Smuuli viadukt avatakse pärast koormuskatseid (0)
23. mai 2007

Linnavalitsus otsustas Smuuli tee viadukti avamise 31. maini edasi lükata ning enne avamist viaduktile koormustestid teha.

«Parem olla täiesti kindel silla vastupidavuses, kui avada objekt kiirustades,» ütles linnapea Edgar Savisaar.
Esialgse kava kohaselt pidi viadukt liiklusele avatama 15. mail.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.