"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Tallinn jagas stipendiume (0)
23. mai 2007

Tallinna päeva tava kohaselt andis linnavolikogu esimees Toomas Vitsut 18 üliõpilasele ja noorele teadlasele üle linna stipendiumi.

Jaan Poska nimelise stipendiumi pälvisid Mikk Lõhmus, Olga Velts, Madis Juurma, Tarmo Robal, Eduard Petlenkov, Jaanus Riibe, Indrek Reile, Andres Viia, Priit Uuemaa ja Veiko Karu Tallinna Tehnikaülikoolist.

Tallinna Ülikooli stipendiumi said Rasmus Kask, Juko-Mart Kõlar, Kairi Mänd, Tiina Naarits, Liis Ojamäe, Kadri Semm, Maris Tuulik ja Rando Tuvikene.

Stipendiumiga tunnustavad Tallinna volikogu ja linnavalitsus koos Tallinna Tehnikaülikooli (TTÜ) ja Tallinna Ülikooliga «üliõpilaste akadeemilist edukust, teadmisi oma erialal ja teisi positiivseid isikuomadusi, mis võivad temast kujundada meie linna ja riigi väljapaistva kodaniku».

Toomas Vitsut märkis tervituskõnes, et koos ülikoolidega on linnal valminud mitmeid sisukaid uuringuid. «Mis kõige tähtsam – teadlaste osalemine linna arengu kavandamisel on saanud kindla ja püsiva aluse,» ütles Vitsut. «Tallinn on astunud olulise sammu selles suunas, et võiksime öelda: siin linnas käivad võim ja vaim käsikäes.»

Tallinna linnapea Edgar Savisaar ja TTÜ rektor Peep Sürje kirjutasid samas alla linna ja ülikooli uuele viieaastasele koostöölepingule, millega tähtsustab linn majandus- ja inseneriharidust.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.